Топ лак Експрес, пълнител, 100 мл, MPNT43, (24022)

Наличен
КОД
24022
Модел 
MPNT43
Марка
SNB

За професионална употреба (Вход)

Кратко описание

SNB Топ лак ЕКСПРЕС има за цел да предпазва покритието от лак за нокти в процеса на съхнене. Изсъхва изключително бързо и удължава трайността на вече изсъхналия лак, като придава допълнителен блясък. Както и останалите продукти от група Грижа за нокти, SNB Топ лак ЕКСПРЕС е в стъклен флакон от 15 ml е с плътна, плоска и заоблена четка за улеснено нанасяне. Пълнителят във флакон 100 ml е с накрайник, позволяващ лесно допълване на продук в стъкления флакон без разливане.

Основни предимства на продукта:
- изсъхва изключително бързо;
- бързо образува бляскав защитен филм, който предпазва лаковото покритие от надраскване;
- удължава трайността на лаковото покритие и придава допълнителен блясък.

Характеристики
КОД24022
EAN3800210083476
МоделMPNT43
За професионалистиДа
Тегло0.000000
НаличностПри доставчик
ПроизводителSNB
Цвят-
Обем100 мл.
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Начин на употреба

Предназначен само за външна употреба. 90 секунди след като сте приключили с нанасянето на лаково покритие апликирайте един слой от продукта върху него. 

СъставСъстав Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Ethanol, Nitrocellulose, Isopropanol, Triphenylphosphate.

Създава бързо съхнещо, прозрачно, гланцово покритие, което придава допълнителен блясък, подсилва металните и перлени нюанси на лака и го предпазва от надраскване. Формула без толуен, формалдехид и дибутил фталат.

Напишете вашето мнение
Оценете:Топ лак Експрес, пълнител, 100 мл, MPNT43, (24022)
Вашият рейтинг

Предназначен само за външна употреба. 90 секунди след като сте приключили с нанасянето на лаково покритие апликирайте един слой от продукта върху него. 

Състав Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Ethanol, Nitrocellulose, Isopropanol, Triphenylphosphate.

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.