Скраб за педикюр с морска сол SNB 400 мл, (23442)

Наличен
КОД
23442
Модел 
PSN113
Марка
SNB
26,90 лв.
Кратко описание

Скрабът механично почиства кожата, чрез абразивна комбинация от морска сол и захар. Балансираната маслена основа позволява дълго масажиране с малко количество и предотвратява роненето на продукта. Наличието на бързо проникващи емолиенти в маслената фаза подхранват повърхностния слой на кожата и възвръщат нейната еластичност.

Характеристики
КОД23442
МоделPSN113
EAN3800210089638
За професионалистиНе
Тегло0.000000
ПроизводителSNB
НаличностПри доставчик
Цвят-
Обем400 мл.
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Начин на употреба

За професионална употреба и поддържаща грижа в домашни условия. Предназначен 
само за външна употреба. Достатъчно количество от скраба се разнася върху дланите. Нанася се 
върху крака на клиента и се втрива по цялото ходило с продължителен масаж. Остатъкът от скраба се почиства с влажна кърпа или се отмива с вода.

СъставSodium Chloride, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Sucrose, Silica, Lanolin, Parfum, Ethoxydiglycol, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 26100.

SNB Скраб за педикюр с морска сол е създаден да осигури висока степен на ексфолиране на 
кожата на краката и ходилата, благодарение на абразивна комбинация от морска сол и захар. 
Балансираната маслена основа на продукта позволя продължителен масаж с малко количество 
скраб. Наличието на бързо проникващи емолиенти и омекотяващи съставки подхранват 
повърхностния слой на кожата и възвръщат нейната еластичност. 

Основни предимства на продукта:

  • ефективно ексфолира кожата на краката и ходилата, благодарение на абразивна комбинация от морска сол и захар; 
  • подхранва повърхностния слой на кожата и възвръща нейната еластичност;
  • икономичен продукт. 
Напишете вашето мнение
Оценете:Скраб за педикюр с морска сол SNB 400 мл, (23442)
Вашият рейтинг

За професионална употреба и поддържаща грижа в домашни условия. Предназначен 
само за външна употреба. Достатъчно количество от скраба се разнася върху дланите. Нанася се 
върху крака на клиента и се втрива по цялото ходило с продължителен масаж. Остатъкът от скраба се почиства с влажна кърпа или се отмива с вода.

Sodium Chloride, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Sucrose, Silica, Lanolin, Parfum, Ethoxydiglycol, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 26100.

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.