Освежаващи и дезодориращи соли за педикюр 500 гр SNB, (23466)

Наличен
КОД
23466
Модел 
PSP081
Марка
SNB
13,95 лв.
Кратко описание

Разтворими гранули с бързо действие. Създават усещане за свежест и хидратация в дълбочина. Възстановяват естествения баланс на кожата и ноктите. Краката се потапят за около 10-12 мин. в 4 л топла вода с разтворени 20 г соли.

Характеристики
КОД23466
МоделPSP081
За професионалистиНе
Тегло0.000000
ПроизводителSNB
НаличностПри доставчик
Цвятсин
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Начин на употреба

Краката се потапят за около 10-12мин. в разтвор от 20 гр. гранули в 4 л. топла вода.

СъставUrea, Sodium Bicarbonate, Sodium Carbonate, Alcohol denat., Sodium Silicoaluminate, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Parfum, Ethoxydiglycol, Salicylic Acid, Menthol, Phenethyl Alcohol PPG-2-Methyl Ether, Methylisothiazolinone, Glycerin, Limonene, Linalool, Citral, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, CI 61565, CI 77007.

SNB Освежаващи и дезодориращи соли са бързодействащи разтворими гранули. Разработени са да омекотяват и хидратират кожата на краката и кожната гънка преди козметична процедура педикюр. 
Създават усещане за свежест. Възстановяват естествения баланс на кожата и ноктите. Вложената в състава на продукта урея спомага за хидратирането на кожата в дълбочина. 

Основни предимства на продукта: 
- бързодействащи разтворими гранули; 
- омекотява и хидратира кожата; 
- възстановява естествения баланс на кожата и ноктите; 
- освежава и дезодорира.

Напишете вашето мнение
Оценете:Освежаващи и дезодориращи соли за педикюр 500 гр SNB, (23466)
Вашият рейтинг

Краката се потапят за около 10-12мин. в разтвор от 20 гр. гранули в 4 л. топла вода.

Urea, Sodium Bicarbonate, Sodium Carbonate, Alcohol denat., Sodium Silicoaluminate, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Parfum, Ethoxydiglycol, Salicylic Acid, Menthol, Phenethyl Alcohol PPG-2-Methyl Ether, Methylisothiazolinone, Glycerin, Limonene, Linalool, Citral, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, CI 61565, CI 77007.

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.