Крем за крака 365 със сок от арония SNB 100 мл, (23445)

Наличен
КОД
23445
Модел 
MP36590
Марка
SNB
Промо цена 8,42 лв. Редовна цена 9,90 лв.
Кратко описание

SNB Крем за крака със сок от арония осигурява оптимална ежедневна грижа за кожата на краката и ходилата. Включените в състава на крема масла от карите, жожоба, какао и арган поддържат хидробаланса на кожата и подхранват в дълбочина. Свежият сок от арония, в съчетание с ланолин и глицерин, поддържа еластичността. Кремът бързо попива, без да оставя следи от излишно омазняване. След нанасяне кожата на ходилата става гладка, с кадифено усещане за мекота, а краката са предпазени от дехидратация и поява на неприятна миризма, благодарение на прецизно подбрани активни съставки. Кремът е с нежният и приятен плодов аромат с нотки на арония.

Характеристики
КОД23445
МоделMP36590
За професионалистиНе
Тегло0.000000
ПроизводителSNB
НаличностПри доставчик
Цвят-
Обем100 мл.
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Начин на употреба

Достатъчно количество от крема се нанася с лек масаж върху ходилата сутрин и вечер.

СъставAqua, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ammonium Lactate, Aronia Melanocarpa Fruit Juice, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sodium Lactate, Glyceryl Caprylate, Lanolin, Ceteareth-20, Pentaerythrityl Distearate, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethoxydiglycol, Alcohol denat., Menthyl Lactate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Theobroma Cocoa Seed Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Aldioxa, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool.

Ежедневен крем за стъпала със свеж сок от арония. Маслата от карите, жожоба, какао и 
арган подхранват в дълбочина, а комбинацията на сок от арония с ланолин и глицерин 
поддържа еластичността на кожата. Ходилата стават гладки и с кадифено усещане за 
мекота. Предотвратява появата на неприятна миризма, попива бързо и не оставя мазно или 
лепкаво усещане.

88% от вложените съставки са с натурален произход по критериите на 
международен стандарт ISO 16128. 

Основни компоненти на продукта:

  • масло от карите - стимулира производството на колаген;
  • масло от жожоба -подхранва и регенерира кожата;
  • какаово масло- хидратира и омекотява кожата и подобрява нейната еластичност, като заедно с това стимулира и производството на колаген;
  • свеж сок от арония, ланолин и глицерин – поддържат еластичността на кожата.
Напишете вашето мнение
Оценете:Крем за крака 365 със сок от арония SNB 100 мл, (23445)
Вашият рейтинг

Достатъчно количество от крема се нанася с лек масаж върху ходилата сутрин и вечер.

Aqua, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ammonium Lactate, Aronia Melanocarpa Fruit Juice, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sodium Lactate, Glyceryl Caprylate, Lanolin, Ceteareth-20, Pentaerythrityl Distearate, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethoxydiglycol, Alcohol denat., Menthyl Lactate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Theobroma Cocoa Seed Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Aldioxa, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool.

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.