Хидратиращ крем с урея за крака SNB 100 мл, (23414)

Наличен
КОД
23414
Модел 
PSN024
Марка
SNB
Промо цена 14,41 лв. Редовна цена 16,95 лв.
Кратко описание

Кремът стимулира процесите на регенерация и повишава защитните функции на кожата. Уреята, в комбинация с глицерина, хидратира и ускорява премахването на вроговена тъкан. Редовната употреба предпазва от неприятна миризма. 
85% от вложените съставки са с натурален произход по критериите на международен стандарт ISO 16128. 

Характеристики
КОД23414
МоделPSN024
EAN3800210089102
За професионалистиНе
Тегло0.000000
ПроизводителSNB
НаличностПри доставчик
Цвят-
Обем100 мл.
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Начин на употреба

Предназначен само за външна употреба. Върху предварително почистената и подсушена кожа на краката и ходилата и втрийте с продължителни масажни движения умерено количество от продукта до пълното му абсорбиране.

СъставAqua, Urea, Glycerin, Alcohol denat., Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ceteareth - 20, Ceteareth - 12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Cyclomethicone, Ethoxydiglycol, Acrylates /C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Bisabolol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

SNB Хидратиращ крем за крака с урея е продукт със съвременна формула, 
създадени да засили регенеративните процеси и защитната функция на кожата.
Уреята в комбинация с глицерин, хидратират и ускоряват премахването на 
вроговената тъкан. Редовната употреба гарантира липса на неприятна миризма, 
възпаления и гъбични проблеми. 

Основни предимства на продукта:
- засилва регенеративните процеси и защитната функция на кожата;
- омекотява и хидратира;
- ускорява премахването на вроговена тъкан;
- при редовна употреба кожата на краката и ходилата от поява на неприятна 
миризма, възпаления и гъбични инфекции.

За завършване на козметична процедура педикюр и за ежедневна грижа в домашни условия, особено подходящ в горещите летни дни, когато кожата на краката се нуждае от овлажняване и защита от гъбични инфекции.

Напишете вашето мнение
Оценете:Хидратиращ крем с урея за крака SNB 100 мл, (23414)
Вашият рейтинг

Предназначен само за външна употреба. Върху предварително почистената и подсушена кожа на краката и ходилата и втрийте с продължителни масажни движения умерено количество от продукта до пълното му абсорбиране.

Aqua, Urea, Glycerin, Alcohol denat., Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ceteareth - 20, Ceteareth - 12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Cyclomethicone, Ethoxydiglycol, Acrylates /C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Bisabolol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.