Гел за изграждане SNB Flash UV хибрид, безцветен, 50 гр., NPF083, (23642)

Наличен
КОД
23642
Модел 
NPF083
Марка
SNB

За професионална употреба (Вход)

Характеристики
КОД23642
МоделNPF083
За професионалистиДа
Тегло0.000000
ПроизводителSNB
НаличностПри доставчик
Цвят-
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Безцветен, еднофазен, изграждащ UV гел от ново поколение. Характерното за него е много голяма гъстата на текстура, която позволява перфектно оформяне на обем и дължина с голяма прецизност и без никаква опасност от разливане.
Съчетава изключителната здравина на акрила и възможността за лесно оформяне и липсата на миризма, характерни за UV гела. Прилепва перфектно към естествения нокът. Може да се използва както с форми за изграждане, така и с матрици за изграждане. И двата метода на работа с този UV гел дават еднакво добър резултат. Създава дълготрайно, лесно за поддръжка прозрачно покритие. Отстранява се механично с пила.
Полимеризира се много бързо и поради тази причина може да създаде усещане на парене. За да го предотвратите, поставете под UV светлина първо за 5 секунди, след което клиентът трябва да извади ръката си за 5 секунди, после отново поставете за 10 секунди след което може да остане до окончателното полимеризиране.
Не изисква прилагане на киселинен обезмаслител, а се работи със свързващ елемент Ultrabond, който е по-щадящ за естествените нокти. Полимеризира се под UV светлина за 3 минути и под UV LED светлина за 90 секунди.
При използване на форми за изграждане, покритието се оформя с помощта на четка, навлажнена в Течност за почистване гел SNB. При използване на матрици за изграждане се използва шпатула за нанасяне на необходимото количество гел в матрицата.
Напишете вашето мнение
Оценете:Гел за изграждане SNB Flash UV хибрид, безцветен, 50 гр., NPF083, (23642)
Вашият рейтинг

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.