Бактерициден уред SNB PRO, UVC LED , DZP02, (23686)

Наличен
КОД
23686
Модел 
DZP02
Марка
SNB

За професионална употреба (Вход)

Характеристики
КОД23686
МоделDZP02
За професионалистиДа
Тегло0.000000
ПроизводителSNB
НаличностПри доставчик
Цвят-
Срок на доставка1 - 3 работни дни

Специализиран уред, който осигурява физичен метод на дезинфекция чрез облъчване с UV-C лъчи. Ефективно унищожава бактериите при подложените на лъчението повърхности. Инструментите или предметите трябва да се поставят в него на разстояние един от друг, без да се застъпват или допират. Така се осигурява дезинфекция чрез облъчване на цялата им площ. Можете да използвате този уред както за метални инструменти, така и за предмети от друг материал. Подходящ за дезинфекция и на мобилни телефони и други аксесоари.
Със своя компактен размер и бърза дезинфекция - 9 минути! осигурявате на клиентите си дезинфекция на инструментите в момента преди употребата им.
Уредът се предлага с подробни инструкции за употреба.
Размери: д 245/ш 132/в 63 мм

Ефективно унищожава над 93% патогенни микроорганизми от третираните повърхности при стерилизация за 9 минути.

Напишете вашето мнение
Оценете:Бактерициден уред SNB PRO, UVC LED , DZP02, (23686)
Вашият рейтинг

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.