Активни соли за педикюр SNB, 800 гр, PSP098, (24053)

Наличен
КОД
24053
Модел 
PSP098
Марка
SNB

За професионална употреба (Вход)

Кратко описание

Основни предимства на продукта:
- бързодействащи разтворими грануди;
- омекотява ороговялата тъкан по ходилата и хидратира кожата на краката;
- екстракт от каланхое, както и масло лавандула и мента имат антисептично и успокояващо действие;
- освежава и дезодорира.

Характеристики
КОД24053
МоделPSP098
EAN3800210089928
За професионалистиДа
ПроизводителSNB
НаличностПри доставчик
Цвятзелен
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Начин на употреба

За професионална употреба. Предназначен само за външна употреба. Напълнете вана за педикюр с около 4 л. топла вода и прибавете една мерителна лъжица (20 гр) от солите. При разтварянето си, солите понижават леко температурата на водата. Поставете краката във ваната за 10-15 минути. Това време може да се удължи в зависимост от моментното състояние на кожата на ходилата. 

СъставUrea, Alcohol Denat., Sodium Hexametaphosphate, Trisodium Phosphate, Sodium Carbonate, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth–4, Cocamide DEA, Sodium Silicoaluminate, Sodium Bicarbonate, Kalanchoe Pinnata Leaf Extract, Sodium Borate, Parfum, Menthol, Ocimum Basilicum Oil, Phenethyl Alcohol PPG-2-Methyl Ether, Methylisothiazolinone, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Artemisia Annua Herb Oil, Camphor, Glycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Methyl Salicylate, CI 61570, CI 47005, Linalool, Limonene.
Почистват, хигиенизират и дезодорират кожата на краката. Ускорява се процеса на омекотяване на ороговяла тъкан (втвърдени кожни участъци) в областта на ходилата. Улесняват отделянето на мъртвата кожа. Съдържащите се екстракти от каланхое, лавандула и мента действат антисептично и успокояващо. Евкалиптовото масло придава допълнително освежаващо и болкоуспокояващо действие. Комбинираният естествен аромат на етерични масла има релаксиращ ефект.
Напишете вашето мнение
Оценете:Активни соли за педикюр SNB, 800 гр, PSP098, (24053)
Вашият рейтинг

За професионална употреба. Предназначен само за външна употреба. Напълнете вана за педикюр с около 4 л. топла вода и прибавете една мерителна лъжица (20 гр) от солите. При разтварянето си, солите понижават леко температурата на водата. Поставете краката във ваната за 10-15 минути. Това време може да се удължи в зависимост от моментното състояние на кожата на ходилата. 

Urea, Alcohol Denat., Sodium Hexametaphosphate, Trisodium Phosphate, Sodium Carbonate, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth–4, Cocamide DEA, Sodium Silicoaluminate, Sodium Bicarbonate, Kalanchoe Pinnata Leaf Extract, Sodium Borate, Parfum, Menthol, Ocimum Basilicum Oil, Phenethyl Alcohol PPG-2-Methyl Ether, Methylisothiazolinone, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Artemisia Annua Herb Oil, Camphor, Glycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Methyl Salicylate, CI 61570, CI 47005, Linalool, Limonene.

Информация за доставка

Куриери

Работим със куриерска фирма ЕКОНТ и СПИДИ. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно телефон за контакт и адрес за доставка да бъдат вярно и точно изписани.

Време за доставка

Поръчки направени до 12:00 ч. се обработват в същия ден. Поръчки направени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници. Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.

Получаване на стока

Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране има липси и щети, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера и след издаден протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.

Цена на доставката

Цената на доставката е 4,99 лв. за цялата страна.
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.