Крем за крака

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

Артикули 1-20 от 23

  • Крем за крака 365 със сок от арония SNB 100 мл, (23445)
    Промо цена 9,31 лв. Редовна цена 10,95 лв.

    Интензивна ежедневна грижа за суха кожа на крака и ходила. Хидратира дълготрайно, в дълбочина и намалява образуването на мъртва кожа. Хидролипид лосионът предпазва от микози и неутрализира миризмата от потене. Без аромат.

  • Активен гел за крака с прополис и лавандулово масло SNB 250 мл, (23408)
    Промо цена 19,13 лв. Редовна цена 22,50 лв.

    Надеждно предпазва кожата на ходилата от развитие на гъбични инфекции, особено в зоната между пръстите на краката. Предотвратява появата на неприятна миризма и сърбеж. 

    Комбинация от прополис и лавандулово масло действа антибактериално, противовъзпалително, предпазва кожата от развитието на гъбички и нежно я дезодорира. Глицерин, който задържа влагата и предпазва кожата от външни въздействия на средата. Добавихме в състава на гела ментол, който допълнително дезодорира и освежава и бизаболол, който има успокояващо и антимикробно действие.

  • Балсам за копринено меки крака Gehwol, 125 мл, (24156)
    19,80 лв.

    Балсам за копринено меки крака с екстракт от мед и млечни протеини, масло от авокадо, хиалурон и урея - резултата е видим още след първото ползване!

  • Регенериращ крем за крака с урея SNB 300 мл, (23403)
    Промо цена 20,83 лв. Редовна цена 24,50 лв.

    Създаден е да възстановява, хидратира и омекотява сухата и загрубяла кожа. Вложените урея (15% от състава) и глицерин ефективно овлажняват и укрепват кожата, възстановяват нейния хидробаланс и оказват благоприятно влияние върху проблемните, твърди и загрубели зони с напуквания. Добавеният ланолин има омекотяващ ефект. Особено ефективен за напукани пети и ръце. Кремът е подходящ за различни типове кожа както за ежедневна употреба в домашни условия, така и за завършване на козметична процедура педикюр. При ежедневна употреба прави кожата по-гладка и еластична. Освен върху напукани пети след педикюр, кремът може да се прилага върху лакти, колене, пръсти и кожна гънка.

  • Хидратиращ крем с урея за крака SNB, 250 мл, (23415)
    20,95 лв.

    Кремът стимулира процесите на регенерация и повишава защитните функции на кожата. Уреята, в комбинация с глицерина, хидратира и ускорява премахването на вроговена тъкан. Редовната употреба предпазва от неприятна миризма. 
    85% от вложените съставки са с натурален произход по критериите на международен стандарт ISO 16128. 

Filter by

Срок на доставка

Обем

Наличност

За професионалисти

Цвят

Производител

Цена

рейтинг