Гел за премахване на мъртва кожа SNB, 250 мл, (24102)

Наличен
КОД
24102
Модел 
PSP111
Марка

Описание

Гелът съдържа алкални компоненти, които бързо омекотяват втвърдените участъци по кожата на ходилата, с което значително се улеснява работата на педикюриста - количеството механична сила за отделяне на вроговената кожа се съкращава. Гелът за премахване на мъртва кожа е предназначен за професионална употреба. Високата плътност на препарата го прави лесен за употреба и по-безопасен в сравнение с подобни течни продукти.

Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество гел върху памук или марля и поставете върху втвърдените участъци по ходилата на клиента. Уверете се, че сте покрили изцяло вроговените зони. Завийте ходилото в налонов плик или полиетиленово фолио.Оставете да действа 10-15 мин. Отсранете омекналата тъкан с помощта на шпатула. Почистете продукта с влажна кърпа или с вода. Препоръчително е да се постави pH Регулиращ крем за педикюр. По време на апликирането работете с ръкавици и предпазни очила. Пазете очите и избягвайте контакт с лигавицата. Продукът е само за професионална употреба. 

Характеристики

Характеристики
КОД 24102
Модел PSP111
EAN 3800210089669
За професионалисти Да
Тегло 0.000000
Производител SNB
Наличност При доставчик
Цвят -
Обем 250 мл.
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Начин на употреба

По време на апликирането работете с ръкавици и предпазни очила. Пазете очите и избягвайте контакт с лигавицата. Нанесете достатъчно количество гел върху памук или марля и поставете върху втвърдените участъци по ходилата. Уверете се, че сте покрили само и изцяло вроговените зони. Поставете крака в найлоново плик или обуйте калцун. Оставете да действа 10-15 минути. Отстранете с помощта на шпатула омекналата тъкан. Почистете остатъка от продукта с влажна кърпа или отмийте с вода. След употребата на SNB Гел за премахване на мъртва кожа се препоръчва да се нанесе SNB pH регулиращ крем за педикюр, за възстановяване на баланса на кожата. 

Състав Aqua, Glycerin, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose.

Оценка на потребители

Оценете:

Гел за премахване на мъртва кожа SNB, 250 мл, (24102)
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!