Гел за изграждане SNB Flash UV хибрид, безцветен, 50 гр., NPF083, (23642)

Наличен
КОД
23642
Модел 
NPF083
Марка

Описание

Безцветен, еднофазен, изграждащ UV гел от ново поколение. Характерното за него е много голяма гъстата на текстура, която позволява перфектно оформяне на обем и дължина с голяма прецизност и без никаква опасност от разливане.
Съчетава изключителната здравина на акрила и възможността за лесно оформяне и липсата на миризма, характерни за UV гела. Прилепва перфектно към естествения нокът. Може да се използва както с форми за изграждане, така и с матрици за изграждане. И двата метода на работа с този UV гел дават еднакво добър резултат. Създава дълготрайно, лесно за поддръжка прозрачно покритие. Отстранява се механично с пила.
Полимеризира се много бързо и поради тази причина може да създаде усещане на парене. За да го предотвратите, поставете под UV светлина първо за 5 секунди, след което клиентът трябва да извади ръката си за 5 секунди, после отново поставете за 10 секунди след което може да остане до окончателното полимеризиране.
Не изисква прилагане на киселинен обезмаслител, а се работи със свързващ елемент Ultrabond, който е по-щадящ за естествените нокти. Полимеризира се под UV светлина за 3 минути и под UV LED светлина за 90 секунди.
При използване на форми за изграждане, покритието се оформя с помощта на четка, навлажнена в Течност за почистване гел SNB. При използване на матрици за изграждане се използва шпатула за нанасяне на необходимото количество гел в матрицата.

Характеристики

Характеристики
КОД 23642
Модел NPF083
За професионалисти Да
Тегло 0.000000
Производител SNB
Наличност При доставчик
Цвят -
Срок на доставка 1 - 3 работни дни

Оценка на потребители

Оценете:

Гел за изграждане SNB Flash UV хибрид, безцветен, 50 гр., NPF083, (23642)